Over ons

Wie zijn we?

EBPI is een dynamische en snelgroeiende ICT-dienstverlener met momenteel zo'n 225 werknemers. Onze dienstverlening is het best te beschrijven als het inrichten, beheren en verbeteren van de uitwisseling van hoogwaardig gekwalificeerd berichtenverkeer. We leveren onze diensten aan zowel verschillende overheidspartijen als het bedrijfsleven.

 

Betrouwbare, veilige en snelle elektronische informatie-uitwisseling is voor onze klanten van cruciaal belang; de gekwalificeerde berichtenuitwisseling mag geen enkele vertraging oplopen. Bij EBPI begrijpen we dat als geen ander. Als specialist in e-dienstverlening, zetten we dan ook nét dat stapje extra om die elektronische uitwisseling te optimaliseren. We werken met passie aan complexe technische vraagstukken. En vragen ons altijd af of het niet nóg beter kan. 

Wat doen we?

Bij ons werken IT-professionals samen aan de meest toonaangevende projecten en diensten. In scrum teams ontwikkelen en beheren we keteninformatiesystemen, gegevensinformatie managementsystemen en webapplicaties voor overheden en bedrijven.

De combinatie van diepe technische kennis en drang tot innoveren zorgt ervoor dat we continu verbeteren. We kiezen in elke fase van de Software Delivery Lifecycle voor werkwijzen en tools die ons werk makkelijker en beter maken. We werken met diverse JVM talen, zoals Java en Scala, en met proprietary en open-source stacks. Op het gebied van platformen werken we zowel met vertrouwde producten als DB2 als met nieuwe componenten als Vert.x en OpenShift.

 

 

Nederland ICT

EBPI is sinds 1 juni 2014 lid van Nederland ICT; de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Tachtig procent daarvan behoort tot het midden- en kleinbedrijf, maar ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van dertig miljard en meer dan 250.000 medewerkers en draagt bij aan 70% van alle innovaties. Het is daarmee dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.


Kijk voor meer informatie op http://www.nederlandict.nl/

Wil je meer over ons weten?

Neem contact op via: 088-1161800