Over ons

Wat is EBPI?

EBPI is een dynamische en snelgroeiende ICT-dienstverlener. Als specialist in keteninformatisering, richten we ons op de inrichting, verbetering en het beheer van geautomatiseerde informatie-uitwisseling. Die diensten leveren we aan verschillende overheidspartijen en het bedrijfsleven. EBPI heeft certificaten behaald voor kwaliteit (ISO9001), informatiebeveiliging (ISO27001) en het leveren van toegevoegde waarde (ISO20000).

Voor wie werkt EBPI?

EBPI werkt voor zowel (semi-)overheden als het bedrijfsleven. Betrouwbare, veilige en snelle elektronische informatie-uitwisseling is voor hen van cruciaal belang; bij EBPI begrijpen we dat als geen ander. Als specialist in e-dienstverlening, zetten we dan ook nét dat stapje extra om die elektronische uitwisseling te optimaliseren. Een goede samenwerking met onze klanten is één van de succesfactoren voor het behalen van goede resultaten.

Wat doet EBPI?

Bij EBPI werken tientallen IT-professionals samen aan de meest toonaangevende projecten en diensten. In scrum teams ontwikkelen en beheren zij keteninformatiesystemen, gegevensinformatie managementsystemen en webapplicaties voor overheden en bedrijven.

De combinatie van diepe technische kennis en drang tot innoveren zorgt ervoor dat we continu verbeteren. We kiezen in elke fase van de Software Delivery Lifecycle voor werkwijzen en tools die ons werk makkelijker en beter maken. We werken met diverse JVM talen, zoals Java en Scala, en met proprietary en open-source stacks. Op het gebied van platformen werken we zowel met vertrouwde producten als DB2 als met nieuwe componenten als Vert.x en OpenShift.

 

 

Nederland ICT

EBPI is sinds 1 juni 2014 lid van Nederland ICT; de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Tachtig procent daarvan behoort tot het midden- en kleinbedrijf, maar ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van dertig miljard en meer dan 250.000 medewerkers en draagt bij aan 70% van alle innovaties. Het is daarmee dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.


Kijk voor meer informatie op http://www.nederlandict.nl/

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen?

Neem contact op via: 088-1161800